StaticAir neemt voor het tweede jaar op rij deel aan de Halls and Walls beurs in Nürnberg, Duitsland. Na het overweldigende succes van de editie in 2017 was StaticAir afgelopen vrijdag 23 & zaterdag 24 november weer aanwezig om haar fijnstof reductiesystemen te tonen aan klimsport fanaten uit Europa en daarbuiten!

Bij de Halls and Walls beurs treft u de nieuwste innovaties op het gebied van de klimsport. De nieuwste projecten en ervaringen worden door bezoekers en standhouders met elkaar gedeeld. Op de stand van StaticAir treft u het duurzame fijnstof reductiesysteem voor in de klim- en boulderhal, de PMX. De PMX filtert de schadelijke magnesium partikels die zich in hoge concentratie in een indoor klimomgeving kunnen bevinden.

StaticAir heeft afgelopen jaar een fijnstof vrije omgeving mogen realiseren in verschillende klim- en boulderhallen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Zweden. “Hoesten was gisteren, diep ademhalen is vandaag”, aldus een tevreden BertaBlock Berlijn.

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de lucht die wij inademen. Samen creëren we een fijnstof vrije toekomst!