Beschik jij over een afgeronde Communicatie of Marketing opleiding en Ben je op zoek naar een uitdaging binnen een internationale organisatie?

Wij zorgen voor de juiste coaching on the job en je krijgt collega’s met hoge bereidwilligheid om jou te ondersteunen. Wij rekenen bij jou op een proactieve houding en de ‘eagerness’ om snel te leren. Dit met als doel jou z.s.m. klaar te stomen binnen je rol.

Je hebt nodig:

Afgeronde opleiding richting Communicatie of Marketing. Twee jaar relevante werkervaring in de communicatie. Je zoekt een part-time baan. Verder heb je affiniteit met taal en ervaring met tekstschrijven en beschik je over overtuigingskracht en lef. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent verantwoordelijk, enthousiast, flexibel en leergierig;
  • Je hebt een proactieve werkhouding, je werkt planmatig en zelfstandig;
  • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van (online) marketing.
  • HBO/WO werk- en denkniveau, studierichting: Communicatie, Marketing, Media;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Bekijk de volledige vacature: StaticAir – Parttime Communicatie medewerk(st)er

Ben je enthousiast? Wij zien jouw CV en motivatie(brief) heel graag verschijnen. Wil je meer weten, of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Neem dan contact op met Ilona Bruinsma, [email protected] of via telefoonnummer 0345-745923.