Fijnstof reductie in de tunnelomgeving

De Rotterdamsebaan is een voorbeeld van duurzame infrastructuur in Nederland. In de tunnelmonden van de Rotterdamsebaan word de FDRS toegepast om 50% van de geëmitteerde hoeveelheid fijnstof te reduceren. De FDRS is een modulair systeem wat kan worden toegepast in nieuwe en bestaande tunnels.

De FDRS vangt op een efficiënte en duurzame manier de fijnstof af, wat leidt tot een schonere lucht uit de tunnelmond.

Info aanvragen

Schone en veilige werkomgeving

Fijnstof reductie in de metaal industrie

De PMX realiseert een prettige en veilige werkomgeving

Reductie bij de bron, met bijvoorbeeld puntafzuiging bij las en slijp werkzaamheden, minimaliseren de fijnstof emissie. Ondanks deze maatregelen ontstaat er een ongezonde achtergrond concentratie van fijnstof in de werkplaats. De PMX reduceert zowel fijnstof bij de bron als de concentratie op de achtergrond.

Info aanvragenTest resultaten

Overweldigend resultaat

Fijnstof reductie in pluimveestallen

De overheid heeft geconstateerd dat er veel uitstoot is van fijnstof in stallen waar pluimvee wordt gehouden. De politiek stelt extra eisen aan pluimveehouders om de fijnstof emissie te verminderen.

StaticAir heeft in verschillende stallen, met zowel vleeskuikens als leghennen, uitvoerig getest. Een eerste praktijktest met de StaticAir Pamares gaf een overweldigend resultaat! Scrol verder voor de resulaten van onze eerste praktijktesten! 

Met het nieuwe fijnstof reductiesysteem, de PMX Agri, neemt StaticAir deel aan het Praktijkcentrum Emissiereductie Veehouderij (PEV), waarin innovatieve fijnstof reductie technieken worden getest in samenwerking met Wageningen Universiteit. 

Info aanvragenTest resultaten